We sew it with you - for you!

Šijeme to s vámi - pro vás!

Nic nepotěší člověka jako člověka člověka...
Ale ne, chtěli jsme říct, že nic člověka nepotěší víc než oblečení, které sedí jako řitní otvor na šavli. No ruku na srdce!
Kolik času bude trvat najít takovou věc?
A jak dlouho tato věc drží svůj tvar a sedí vám jako odlitá?
My v TheG známe odpovědi na tyto otázky!

Rozumíme vám!
Nakupování online není nejjednodušší. Otázek je ještě víc!
Budu dobrý v S nebo M?
Že L/XL nebudou moc velké?
Co když se mi to nebude líbit, můžu to vrátit?
Nemusíte klást takové otázky! Za posledních pár let jsme obdrželi mnoho zpráv a na jejich základě jsme vyvinuli projekt, kde si každý z vás přijde na své!

Snadné a jednoduché!
Jaký je postup?
Pro vaši novou objednávku stačí zadat do poznámky vaše sazby. O zbytek se postaráme my! Stačí si vzít krejčovský metr a změřit si obvod:

hruď
pás
paže
délka rukávu
celková délka od ramen dolů.

Do dnešního dne jsme šili na míru pouze VIP klientům. Ale po dlouhém zvažování, mnoha otázkách a žádostech jsme tuto možnost otevřeli pro všechny. Koneckonců, před pár lety jsme měli stejné problémy jako vy!

Něco nemůže?
Řekněme, že se vám nic z naší nabídky nelíbí... Dobře, zná 100 lidí, 100 chutí! My v TheG můžeme splnit vaše designérské sny! Máme opravdu chytré švy, které dokážou každou skicu proměnit v oblečení, které nepřestanete nosit! Máte doma oblíbený kousek, který je perfektně střižený, ale barva už není tak živá? Kousek, který má dokonalý střih, ale už je trochu vytahaný? Kousek, který... V našem týmu nevíme, že "nemůže být" a rádi nastartujeme všechny vaše nápady!


Chci produkt na míru!

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.