How has Coronavirus affected TheG?

Jak koronavirus ovlivnil TheG?

Každý z nás byl nějakým způsobem zasažen virem, který nás pronásleduje už měsíce. Věříme, že už to máme z velké části za sebou a dokážeme se svižně dívat do budoucnosti. V posledních měsících se toho stalo hodně. Myslíme si, že můžeme mluvit i za další e-shopy, které situaci kolem koronaviru spíše prospěly, než poškodily. Uzavřené kamenné provozy donutily potenciální zákazníky zůstat doma a následně měli čas nakupovat své oblíbené produkty online.

Začátek…


V polovině března jsme zaznamenali nárůst tržeb oproti loňskému roku o více než 20 %. Situace s opatřeními k zastavení šíření koronaviru nás donutila k přísnějším krokům a klást velký důraz na bezpečnost našich zákazníků. Naše pracoviště jsme pravidelně dezinfikovali a každou zásilku naši pracovníci důkladně zabalili s povinnými rukavicemi a rouškou na obličeji.

Duben a květen byly historické!

V první řadě chceme poděkovat za důvěru a loajalitu našich zákazníků k nám – TheG. Ne vždy je náš zákaznický servis 110% a ne vždy je objednávka vybavena „mžikem“. Snažíme se zlepšovat a zkvalitňovat naše služby. Nejsme pásová výroba a výrobní kapacita je omezená, při nakopávání zakázek nastává situace, kdy výroba nestíhá zprostředkovat 20-30 kusů výrobků denně. Výroba roušek přitom ovlivnila náš běžný provoz. Všechny závěsy vyrobené v TheG byly vyrobeny ze zbytků bavlny, takže nezůstal nazmar ani kousek materiálu.

Současnost, dárek


Momentálně připravujeme módní kousky na léto 2020, se kterými finišujeme. Někdo si možná řekne, že je oproti jiným e-shopům později, ale my klademe důraz na kvalitu a 100% záruku za to, co uvolníme do prodeje. Pokud by měl některý ze zákazníků problém s našimi produkty, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho zákaznického servisu. Opět jsme zavedli možnost dobírky a osobního odběru v Nitře a okolí do 30 km.



PS...

Pokud byste chtěli naši práci a výrobu slovenských výrobků na míru ještě více podpořit a zároveň projevit důvěru v to, co děláme, můžete věnovat 2 %, 5 % nebo 10 % z vaší objednávky na vývoj a budoucnost TheG.




Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat na info@thgeclothing.com a my vám rádi vaše dotazy zodpovíme.

Jsme v tom s vámi!
Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.